Ontwikkel veerkracht,
doe de Veerkrachtscan 

Marian pater

docent

De veerkrachtscan geeft jou persoonlijk inzicht op welke 4 gebieden jij je veerkracht verder kunt ontwikkelen. Je kunt daardoor met focus, discipline en consistentie jouw veerkracht versterken.

Maarten de Winter

Adviseur organisatie- en HR strategie

De Veerkrachtscan levert jou en jouw organisatie inzicht op in veerkracht remmers en versnellers.
Doe de Veerkrachtscan

De ontwikkeling van veerkracht kan starten of ondersteund worden met een vragenlijstonderzoek naar individuele en organisatieveerkracht.

Deelnemers ontvangen direct na afloop een persoonlijk rapport met hun veerkracht. In het rapport worden ook vier geselecteerde, gerichte ontwikkelvragen naar voren gebracht. Persoonlijk, gericht op de deelnemer. Deze brengen focus aan in wat zij kunnen doen.  En op welk gebied.

De team- of organisatieanalyse omvat naast de gebruikelijke vergelijking en analyse van scores een bijzondere verdieping: met behulp van data-analyse worden remmers en versnellers van ontwikkeling van veerkracht opgespoord. Het adviesgesprek op basis hiervan geeft inzicht in dieperliggende patronen.

Na het uitvoeren van een interventie wordt een eindmeting gedaan om de effectiviteit van de interventie te meten.

De veerkrachtscan biedt waardevolle inzichten aan mensen en veranderkundigen om te navigeren in het veld van veerkrachtontwikkeling.

33 vragen geven inzicht 

De ontwikkeling van veerkracht kan starten of ondersteund worden met een vragenlijstonderzoek naar veerkracht. 33 zorgvuldig gekozen vragen op individueel en organisatieniveau over een breed aantal thema's geven goed inzicht in organisatie- en individuele veerkracht. 

Ontvang een persoonlijk rapport 

Deelnemers ontvangen direct na afloop een persoonlijk rapport met hun veerkracht en vier persoonlijk geselecteerde, gerichte ontwikkelvragen. Deze brengen focus aan in wat zij kunnen doen. 

Voor personen en organisaties

De team- of organisatieanalyse omvat naast de gebruikelijke vergelijking en analyse van scores een bijzondere verdieping: met behulp van data-analyse worden remmers en versnellers van ontwikkeling van veerkracht opgespoord. Het adviesgesprek op basis hiervan geeft inzicht in dieperliggende patronen.l

Over  Maarten de Winter

Ik heb kennis van economie, filosofie, psychologische modellen en beschik over een creatieve en nieuwsgierige geest. Ik help leiders het organisatieverhaal verder te brengen. Ondersteund door analyses en met oog voor gemeenschappelijke en verschillende belangen, ontstaawegen die naar oplossingen leiden. Dat doe ik in rollen als onafhankelijk adviseur, Masterdocent strategisch HR en veerkracht, coach, onderzoeker en spreker.

Waarom deze mensen jou ook aanraden om de Veerkrachtscan 

in te vullen.

martha Jones

Architect

De veerkrachtscan maakte direct voor mij duidelijk wat de 4 gebieden zijn waar ik aan kan werken. Gericht en met focus. Ik ben blij dat ik de veerkrachtscan gedaan heb.

Shawn parker

Developer

Door de veerkrachtscan zag ik in hoe ik persoonlijk maar ook in de organisatie nog zaken kan verbeteren. Daardoor zijn wij als mens en organisatie veel beter in staat om veranderingen op te vangen.

Jessica Sanders

Photographer

Meten=weten. De veerkrachtscan meet de sterkte van jou en jouw organisatie van tevoren en na toepassingen van de geadviseerde interventies. Op die manier weet je ook hoe effectief de interventie was, omdat je ook na de interventie een nieuwe veerkrachtscan invult. Mooi toch?

Waar wacht jij nog op?
Versterk jezelf en jouw organisatie
met de Veerkrachtscan!

>